Technieken

UWLOGO.be : uw partner in professioneel personaliseren !!

Wij bieden een zeer omvangrijke waaier aan personaliseringstechnieken :

TEXTIELDRUK : van zeefdruk tot DTG, van flex/flock tot sublimeren.

BORDUREN : rechtstreeks op textiel of borduren van badges

GRAVEREN : klassiek en lasergraveren


Borduren ( tekst standaardlettertype max. breedte 15 cm)

Borduren is een klassevolle en kwalitatieve personaliseringstechniek die we op de meeste kledij kunnen toepassen

Indien u opteert om enkel TEKST te borduren (standaardlettertype), is er GEEN OPSTARTKOST en wordt er een standaardstuksprijs aangerekend.

Borduurtechniek :
Bij borduren wordt het ontwerp wordt via speciale software omgezet naar steken en opgeslagen in een bestand. Deze file wordt doorgestuurd naar de machines die het garen aanbrengen op het textiel. De meeste kledij kan geborduurd worden. Ook het borduren van badges die u zelf kan aanbrengen op het textiel, behoort tot de mogelijkheden. Doordat we over zowel één- als meerkopsborduurmachines beschikken, kunnen we makkelijk kleine en grote oplages borduren met zowel kleine als grote ontwerpen. Alle borduurprogramma’s worden in huis gemaakt, waardoor snel aanpassingen kunnen gemaakt worden. Wij besparen nooit op het aantal steken die een borduring telt. Onze borduurgarens zijn wasbaar tot 95°C en bezitten een uitzonderlijke kwaliteit. Het borduren met pailletten , metaalgarens of brandwerend garen vormt geen enkel probleem.

Borduren (logo, max 10x10)

Borduren is een klassevolle en kwalitatieve personaliseringstechniek die we op de meeste kledij kunnen toepassen.

Bij de prijssetting voor het BORDURDEN VAN EEN LOGO wordt een opstartkost aangerekend om het logo te digitaliseren met onze borduursoftware.
Voor de borduurprijs per stuk, wordt er rekening gehouden met het aantal steken per oppervlakte : hoe groter het logo, hoe
groter het aantal borduursteken wat zijn impact heeft op de borduurprijs.

Borduurtechniek :
Bij borduren wordt het ontwerp wordt via speciale software omgezet naar steken en opgeslagen in een bestand. Deze file wordt doorgestuurd naar de machines die het garen aanbrengen op het textiel. De meeste kledij kan geborduurd worden. Ook het borduren van badges die u zelf kan aanbrengen op het textiel, behoort tot de mogelijkheden. Doordat we over zowel één- als meerkopsborduurmachines beschikken, kunnen we makkelijk kleine en grote oplages borduren met zowel kleine als grote ontwerpen. Alle borduurprogramma’s worden in huis gemaakt, waardoor snel aanpassingen kunnen gemaakt worden. Wij besparen nooit op het aantal steken die een borduring telt. Onze borduurgarens zijn wasbaar tot 95°C en bezitten een uitzonderlijke kwaliteit. Het borduren met pailletten , metaalgarens of brandwerend garen vormt geen enkel probleem. Een klassevolle en kwalitatieve personalisering voeren we graag uit met deze techniek uit.

Druk 1 kleur

Zeefdruk 1 kleur.
Deze druktechniek wordt toegepast voor het beprinten van middelgrote en grote oplages. Deze printmethode levert een kwalitatief en wasecht drukresultaat.
Per kleur en per ontwerp wordt een film en zeef aangemaakt. Naast deze instellingskosten is er nog een kleine prijs per opdruk.
Voor kleine oplages wegen deze instellingskosten zwaarder, vandaar dat deze techniek vooral wordt toegepast bij grotere drukoplages.

Druk 2 kleuren

Zeefdruk 2 kleuren
Deze druktechniek wordt toegepast voor het beprinten van middelgrote en grote oplages. Deze printmethode levert een kwalitatief en wasecht drukresultaat.
Per kleur en per ontwerp wordt een film en zeef aangemaakt. Naast deze instellingskosten is er nog een kleine prijs per opdruk.
Voor kleine oplages wegen deze instellingskosten zwaarder, vandaar dat deze techniek vooral wordt toegepast bij grotere drukoplages.
 

Lasergraveren

Hierbij branden we het ontwerp in het materiaal. De computergestuurde machine kan zowel tekst, logo’s als foto’s graveren. De meeste materialen kunnen gegraveerd worden met deze techniek, als ze maar geen PVC bevatten. We denken hierbij aan plexi, hout, karton, papier, metaal, spiegels, glazen, flessen, balpennen, stenen, … Deze techniek wordt ook toegepast om bepaalde materialen te snijden. Wij gebruiken dit veel om leer en stoffen te snijden die dan geborduurd worden. Voor industriële toepassingen worden veel kunststoffen gesneden. Dit kan gebruikt worden voor het maken van mallen, wisselstukken in kunststof, hulpstukjes, …

Sublimatie

Printers, uitgerust met sublimatie-inkt, drukken het ontwerp op een drager. Na drogen stolt de inkt. Deze drager wordt op het textiel geperst in een kalander of een transferpers. Onder invloed van druk en temperatuur gaat de gestolde inkt over naar gas. Dit gas trekt in het te bedrukken materiaal. Hierdoor krijgen we een opdruk van heel hoge kwaliteit. Deze druktechniek kan gebruikt worden bij het bedrukken van witte polyester of materialen die een polyester coating bezitten.

Flex en flock

Deze snijmaterialen worden gebruikt bij het bedrukken van jassen, sportkledij, paraplu’s, sporttassen,… . Via een snijplotter wordt het ontwerp gesneden in flex of flock. Daarna moeten deze materialen nog “gepeald” worden. Het uiteindelijke logo wordt via een transferpers op het textiel geperst. Deze techniek is vrij arbeidsintensief en wordt toegepast voor kleine oplages.

Zeefdruktransfers

Dit is een vorm van zeefdruk. Hierbij wordt niet rechtstreeks op het textiel gedrukt, maar wordt het ontwerp in spiegelbeeld op een drager gedrukt. Daarna wordt dit beeld via een transferpers op het textielgedruk. Deze printtechniek wordt gebruikt bij moeilijk te bedrukken textiel zoals jassen met zakken, bodywarmers, enz.. Via deze techniek is het wel mogelijk om bedrukte dragers te maken en deze te bewaren totdat de klant de opdruk nodig heeft. Zo worden de instelkosten vermeden en kan er dus gedrukt worden op afroep.

winkelmandje aan het laden..